RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Суперник Ломаченка поділився планом на чемпіонський бій

Пуерториканець Роман Мартінес, суперник українського боксера Василя Ломаченка вважає, що він може перевершити його в швидкості мислення і скористатися своїми козирями під час чемпіонського бою 11 червня в Нью-Йорку.

Про це володар титулу чемпіона світу у другій напівлегкій вазі (до 58,9 кг) розповів в інтерв'ю Boxingscene.

"Ключ у тому, щоб не давати Ломаченко думати. Потрібно його пресингувати. Потрібно атакувати, але робити це розумно, тому що він дуже хороший і технічний боксер, він знає, як атакувати самому. Тому, коли він атакує сам, потрібно спробувати втягнути його в розмін. Але найголовніше - атакувати корпус і не давати йому думати під час бою. Я збираюся боксувати з розумом. Буду боксувати, коли в цьому буде необхідність, буду тиснути, коли мені це знадобиться. Ломаченко вміє клинчувати, ухилятися від ударів і ставити свого суперника в незручне становище. Але ми розробили план з його нейтралізації ", - зазначив Мартінес.

На кону поєдинку стоятиме титул Мартінеса. У свою чергу Ломаченко є чемпіоном світу за версією WBO в більш молодшій вазі - до 57,2 кг. За інформацією ЗМІ, в разі перемоги над Мартінесом і завоювання пояса в 130-фунтовій вазі Ломаченко має намір залишитися в цій категорії. Тоді йому доведеться розлучитися з титулом чемпіона в 126 фунтах.

Зазначимо, що на рахунку 33-річного Романа Мартінеса 29 перемог, 3 нічиї та 2 поразки в 34 матчах. У Ломаченко - 5 перемог, одна поразка в 6 боях. 3 перемоги він здобув достроково - нокаутом.

Нагадаємо, що минулого разу Ломаченко боксував 7 листопада 2015 року: в Лас-Вегасі він нокаутував мексиканця Ромуло Коасічу. Мартінес бився 12 вересня проти кривдника Ломаченка Орландо Салідо (українець програв мексиканцю рішенням суддів 1 березня 2014 роки). У цій зустрічі була зафіксована нічия.

Як повідомляв "Апостроф", бій за звання чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі між українцем Олександром Усиком і поляком Кшиштофом Гловацьким може відбутися в Києві. Також не виключено що матч прийме Польща, проте в цьому випадку він пройде не влітку, а в перший місяць осені.

За матеріалами Sportarena.