RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ломаченко - Мартінес: де дивитись чемпіонський бій українця

В ніч з 11 на 12 червня в Нью-Йорку на легендарній арені "Медісон Сквер Гарден" відбудеться бій між українцем Василем Ломаченко та представником Пуерто-Ріко Романом Мартінесом: на кону поєдинку стоятиме пояс чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,9 кг).

Василь Ломаченко - Роман Мартінес

11 червня, субота, Нью-Йорк, "Медісон Сквер Гарден" (початок поєдинку за київським часом - близько 5:30 в неділю)

Пряма трансляція на каналі 2+2

Для Ломаченко поєдинок в Нью-Йорку (до слова, вперше українець буде битися на східному узбережжі США) - можливість увійти в історію українського боксу. У разі перемоги він стане першим українцем, який вигравав чемпіонський пояс відразу в двох вагових категоріях. Нагадаємо, Ломаченко володіє титулом WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг). ЗМІ ще за кілька тижнів до бою повідомляли, що українець відмовиться від нього і буде далі боксувати в 130 фунтах, де у нього більше шансів вийти на хороші поєдинки.

Відзначимо, що на рахунку 33-річного Романа Мартінеса 29 перемог, 3 нічиї та 2 поразки в 34 матчах. У Ломаченко - 5 перемог, одна поразка в 6 боях. 3 перемоги він здобув достроково - нокаутом. У попередній раз Ломаченко боксував 7 листопада 2015 року: в Лас-Вегасі він нокаутував мексиканця Ромуло Коасічу. Мартінес бився 12 вересня проти кривдника Ломаченко Орландо Салідо (українець програв мексиканцю рішенням суддів 1 березня 2014 роки). У цій зустрічі була зафіксована нічия.

Додамо, що Ломаченко прибув в США з України на початку березня і готувався до бою протягом трьох місяців.