RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Євро-2016: опубліковані фото і відео нападу німецьких вболівальників на українців

Напередодні футбольного матчу на чемпіонаті Євро-2016 між збірними Німеччини і України група німецьких уболівальників напала на українських фанатів.

Про це повідомляє українське інтернет-видання Sport Arena.

"Група невідомих вболівальників, нібито німецьких, спробувала атакувати і фактично атакувала українських фанатів. На місці події медичну допомогу надано двом громадянам України, ми зараз з ними поїдемо в міліцейську станцію, щоб вони написали заявку. Чи будуть вони звертатися за медичною допомогою – невідомо, це вже вони вирішать по своєму стану здоров’я", — заявив спецкор видання Олексій Мовчан.

За його словами, українська поліція допомогла своїм французьким колегам зібрати групу українських уболівальників і відправити їх у супроводі співробітників правоохоронних органів в метро до стадіону.

" Наскільки мені відомо, одного з нападників затримано, але його ще не опізнано, тому французька поліція не може стверджувати, що це був саме він", - додав Мовчан.

Як повідомляв "Апостроф", УЄФА вже відкрила проти збірної Росії дисциплінарну справу за расизм, масові заворушення і використання піротехніки під час матчу проти Англії на Євро-2016.