RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Євро-2016: путінці обурюються з приводу можливого відсторонення збірної Росії

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна обурюються з приводу можливого відсторонення збірної Росії з футболу Євро-2016 після заворушень по завершенню матчу з командою Англії.

Коментарі з даного приводу залишені на прокремлівському сайті РИА Новости.

"Я сподіваюся, що наші наваляли англосаксам", - написав Володимир Кулешов.

"Можна не сподіватися...Вже наваляли. Ще вдень, перед матчем, хуллс Локомотива в складі 30 осіб розкидали англійців по повній програмі", - відповів йому Дмитро.

"тепер бандерівці куплять російські футболки і почнуть провокації - в ультрас-вболівальників провокації в крові-згадайте Одесу!", - коментує ocsin.

"Якщо пішла така п'янка, потрібно УЄФА виключити і Францію, так як є дані про провокації місцевого населення та місцевих поліцейських", - вважає pavel35.68.

"Це називається - валити з хворої голови на здорову. Краще б попередили Францію у відмові від проведення подібних змагань, за нездатність підтримання порядку. Видно УЄФА давно не перевіряли на корупцію ...", - заявив Олександр Єрьомін.

"Ну, тоді логічно усунути Францію, Німеччину, Польщу, Україну. Хто там ще громив французькі вулиці?", - скаржиться користувач gpgr.

Як повідомляв "Апостроф", УЄФА вже відкрила проти збірної Росії дисциплінарну справу за масові заворушення під час матчу проти Англії на Євро-2016.