RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Німеччина - Україна: де дивитися матч збірної на Євро-2016

12 червня збірна України зіграє проти Німеччини в стартовому поєдинку Євро-2016, який 10 червня стартував у Франції. Українці хоч і вийдуть на поле стадіону "П'єр Моруа" в Ліллі в ролі "темної конячки", проте розраховують здобути очки з діючими чемпіонами світу.

Німеччина - Україна

12 червня, неділю, 22:00. Лілль, стадіон "П'єр Моруа".

Пряма трансляція на каналі "Україна"

Орієнтовні склади

Німеччина: Нойер - Хеведес, Кіммі, Боатенґ, Хектор - Хедіра, Кроос - Гетце, Мюллер - Дракслер, Гомес.

Україна: П'ятов - Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Ротань, Гармаш - Ярмоленко, Коноплянка, Зозуля

Суддя: Мартін Аткінсон (Англія).

Євро-2016 стане для збірної України другим чемпіонатом Європи в історії. Раніше, нагадаємо, "синьо-жовті" брали участь в попередній першості в якості однієї з господинь турніру. На старті Євро-2012 команда під керівництвом Олега Блохіна здолала Швецію 2: 1. З того складу сьогодні на поле можуть вийти відразу кілька людей: це і воротар Андрій Пятов, і захисник Євген Хачеріді, і нинішні зірки Євген Коноплянка, а також Андрій Ярмоленко, які чотири роки тому вважалися новими зірками українського футболу. Також цілком імовірно, що Михайло Фоменко дасть зіграти і Руслана Ротаня. Ну а Андрій Шевченко, який забив два голи у ворота шведів, візьме участь в матчі в ролі помічника Фоменко.

Всього німці і українці зустрічалися п'ять разів, "синьо-жовті" жодного разу не перемагали, зате тричі звели зустрічі внічию. Останній матч був результативним - восени 2011 року на відкритті оновленого перед Євро-2012 НСК "Олімпійський" команди розійшлися миром, забивши при цьому по три м'ячі. Українці, до слова, вели 3:1, але не втримали перевагу. До речі в тому поєдинку відзначились Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка. Примітно, що в трьох попередніх зустрічах з Бундестім українці не йшли з поля без забитого гола.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали матч України і Німеччини очима РосЗМІ: один з блогерів з іронією припустив, що російські канали можуть підняти тему фашизму в протистоянні команд.