RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Збірна України поступилась Німеччині на старті Євро-2016: відео голів

Збірна України поступилася 0:2 Німеччини в стартовому поєдинку Євро-2016: українці несподівано зуміли нав'язати боротьбу чинним чемпіонам світу, проте в результаті не скористалися кількома моментами. У німців відзначилися Шкродан Мустафі і Бастіан Швайнштайґер.

Слід зазначити, що один раз німців від вірного гола врятував Джером Боатенг, який виніс м'яч з "стрічки" після удару Коноплянки, одного разу суддя не зарахував гол через положення поза грою, а в інших моментах німців виручав Пятов. Також додамо, що українці подали 12 кутових, що є рекордом для протистоянь з топ-збірними.

Наступний матч українці проведуть 16 червня в Ліоні проти збірної Північної Ірландії, яка 12 червня програла Польщі 0:1. У групі С на перше місце вийшла Німеччина, другі - поляки, українці - четверті.

Німеччина - Україна - 2:0 (1:0)

Голи: Мустафі, 19 (1: 0). Швайнштайгер, 90 + 2 (2: 0).

Німеччина: Нойер, Хеведес, Боатенґ, Мустафі, Хектор, Мюллер, Кроос, Хедіра, Езіл, Дракслер (Шюррле, 78), Ґьотце (Швайнштайґер, 90).

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Ярмоленко, Степаненко, Сидорчук, Коваленко (Зінченко, 73), Коноплянка, Зозуля (Селезньов, 66).

Попередження: Коноплянка, 68.

Судді: АТКІНСОН, Малларкі, Олівер, Поусон, Чайлд (всі Англія).

12 червня. Лілль. Стадіон "П'єр Моруа".

Відзначимо, що збірна України проводить вже другий чемпіонат Європи: в попередній раз, на Євро-2012 на старті "синьо-жовті" перемогли 2: 1 Швецію. Однак в останніх зустрічах зазнали поразки і не потрапили в плей-офф.

Також слід зазначити, що після поразки на старті ЧС-2006 (тоді Іспанія розгромила Україну 4: 0) українська збірна зібралася і зуміла не тільки вийти в плей-офф, а й досягти 1/4 фіналу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: