RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Поразка України, осічки лідерів: відео голів, результати 1-го туру Євро-2016

14 червня матчем Португалія - Ісландія, в якому було зафіксовано нічию 1:1, завершився перший відрізок чемпіонату Європи у Франції: 24 команди зіграли в першому турі групового турніру змагань.

Збірна України не зуміла набрати очок, програвши Німеччині 0:2 в Ліллі 12 червня. Тепер у "синьо-жовтих" є дві можливості виправити ситуацію - 16 червня вони в Ліоні зіграють проти Північної Ірландії, а 21-го числа - в Марселі проти Польщі.

Положення команд у групах, календар матчів дивіться за посиланням

Буде шанс і у тих команд, які входили в число головних претендентів на високі підсумкові позиції: так, збірна Бельгії - один з лідерів світового рейтингу FIFA - програла 0: 2 Італії, а Португалії на чолі з Кріштіану Роналду зіграла внічию 1:1 з абсолютним дебютантом великих турнірів Ісландією 1:1. Причому сам Кріштіану не забив - він надав це захисникові Пепе. Тепер бельгійцям належить довести свою спроможність з міцної Ірландією, а португальця спробують обіграти збентежену Австрію, яка напередодні програла Угорщині 0:2 та ще й втратила основного захисника Александар Драгович (він отримав червону картку і пропустить наступний поєдинок).

Ще одна невдача фаворита відбулася в протистоянні Англії і Росії: англійці втратили вірну перемогу вже в доданий арбітром час - з рахунком 1:1 завершився матч. Притому, що навіть російська преса погодилася з тим, що Англія заслужила завоювати три очки.

В іншому ж фаворити взяли своє - Німеччина, Франція, Іспанія набрали три очки. Також, як уже зазначалося, перемогла і Італія, і тепер вона напевно складе компанію вищеперелічених збірним в числі головних претендентів на трофей. А адже ще напередодні старту Євро-2016 букмекери відзначали, що на перемогу італійців практично не йшли ставки - гравці вважали за краще німців, французів, іспанців і португальців.Євро-2016.

Евро-2016. Групповой турнир. 2-й тур.

15 июня

Группа А

19:00. Париж. Румунія - Швейцарія

22:00. Марсель. Франція - Албанія

Група В

16:00. Лілль. Росія - Словаччина

16 червня

Група В

16:00. Ланс. Англія - Вельс

Група С

19:00. Ліон. Україна - Північна Ірландія

22:00. Сен-Дені. Німеччина - Польща.

17 червня

Група D

19:00. Сент-Етьєн. Чехія - Хорватія

22:00. Ніцца. ІспанІя - Туреччина

Група Е

16:00. Тулуза. Італія - Швеція

18 червня

16:00. Бордо. Бельгія - Ірландія

18 червня

Група F

19:00. Марсель. Ісландія - Угорщина

22:00. Париж. Португалія - Австрія.

Нагадаємо, що в 1/8 фіналу виходить по дві команди від кожної групи. Також ще чотири збірних проб'ються в плей-офф в так званому міні-турнірі третє.

Як повідомляв "Апостроф", в Німеччині порівняли гру України та Росії на Євро-2016. За словами екс-футболіста Карла-Хайнца Ферстера, росіяни в протистоянні з Англією виглядали фізично могутніше, за рахунок чого і змогли уникнути поразки. Українці до того ж припустилися кількох провалів в обороні.