RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Євро-2016: журналіст пояснив чому невдача збірної України була очікуваною

Український журналіст Кирило Крижанівський, головний редактор провідного видання football.ua пояснив, чому поразка збірної України в матчі проти Північної Ірландії 0:2 на Євро-2016 була цілком очікуваною.

Про це Крижанівський написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Блін, не розумію істерик ... У нас слабкий чемпіонат, посередні гравці і посередня збірна. Північноірландці грають в АПЛ та Чемпіоншипі (дві Ліги чемпіонату Англії - "Апостроф"), де блюют по 40-45 матчів за сезон (з Кубками). Наші" зірки "від сили 12-15 серйозних матчів в сезоні проводять. Весь інший час - клеять дурня. Ну ось, чому вони повинні обігравати Північну Ірландію? Тому що на флангах фінтять краще? І подивіться в очі суперникам. вони рвали і метали, грали, немов в останній раз. Тому що звикли так грати. Все дуже просто. PS. Суркісу треба продавати всіх своїх зірок до завтрашнього ранку. Після третього туру вони не будуть коштувати нічого ... ", - з іронією написав журналіст.

Нагадаємо, що збірна України поступилася в другому матчі поспіль на Євро-2016. Як і 16 червня, чотирма днями раніше українці програли Німеччині з рахунком 0: 2. Підопічні Михайла Фоменка володіли ініціативою, контролювали м'яч, однак так і не створили за весь матч хоча б один по-справжньому небезпечний момент. Тоді як підопічні Майкла О'Ніла скористалися своїми шансами сповна. Додамо, що Північна Ірландія здобула історичну перемогу, так французький чемпіонат - перший континентальний турнір з їх участю. Автором історичного гола став Гарет Маколі. Саме він перестрибнув Євгена Хачеріді і вразив ворота Андрія П'ятова головою.

Додамо, що Північна Ірландія вперше в історії відсвяткувала перемогу над українською командою. Раніше чотири попередні зустрічі з українцями завершувалися для них не так вдало - дві поразки і дві нічиїх.

Больше про невдалий матч збірної читайте в материалі "Апострофа" - "Україна - Північна Ірландия - 0:2. Хроника матчу Евро-2016, відео голів, онлайн

"Апостроф" проводить онлайн-трансляцію матчу Німеччина - Польща