RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Євро-2016: у збірный України розповіли про матч з Північною Ірландією

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів про готовність його команди до матчу 2-го туру Євро-2016 проти Північної Ірландії, який відбудеться 16 червня в Ліоні.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Травм немає, а в сьогоднішньому тренуванні, думаю, хлопці не завдаватимуть один одному каліцтва. Завтра в цьому плані не буде проблем. Тренери, лікарі і масажисти зробили все можливе, щоб завтра футболісти були готові до гри на 100 відсотків. Головне завдання - відновитися в плані психології і емоцій. з функціональним станом гравців ніяких проблем у збірній немає. у матчі проти Північної Ірландії потрібно створити більше моментів, ніж ми створили і реалізували їх в грі з Німеччиною ", - заявив Фоменко на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що в 1-му турі групового турніру Євро-2016 збірна України програла Німеччині 0:2. Українці провели хороший перший тайм, однак при цьому пропустили гол. А під завісу зустрічі німці вдруге вразили ворота Андрія П'ятова.

Фоменко знає, чого не вистачило команді для перемоги.

"Щоб реалізовувати моменти потрібно, перш за все, мати сталеві нерви. Багатьом нашим хлопцям потрібно було в грі з Німеччиною змусити відкрити в собі друге-третє дихання. Це не надприродні зусилля, це просто характер", - додав фахівець.

Нагадаємо, що 16 червня в групі С відбудеться ще один матч - Польща зіграє з Німеччиною. Обидві команди мають у своїй активі по 3 очки.

Як повідомляв "Апостроф", у німецькій пресі з'явилася новина про неприємну знахідку в роздягальні збірної України. За інформацією авторитетного видання Bild, після поєдинку з Німеччиною були виявлені недопалки і пляшки з під пива.