RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Україна - Північна Ірландія: де дивитися матч збірної на Євро-2016

16 червня в Ліоні збірна України зустрінеться з Північною Ірландією в рамках 2-го туру групового турніру Євро-2016: українці і британці мають по нуль очок в активі, тому на поле стадіону "Люм'єр" очікується напружене протистояння.

Україна - Північна Ірландія

16 червня, четвер, 19.00. Ліон, стадіон "Люм'єр"

Пряма трансляція на каналі "Україна"

Орієнтовні склади

Україна: П'ятов - Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Ротань, Гармаш - Ярмоленко, Зозуля, Коноплянка

Північна Ірландія: Макґоверн - Еванс, Кеткарт, Маколі, Маклафлін - Бейрд, Норвуд, Макнейр - Ферґюсон, Девіс - Лафферті.

Суддя: Павел Краловець (Чехія).

Нагадаємо, що з Північною Ірландією збірна України зустрічалася чотири рази: двічі обіграла суперника і двічі розійшлася миром. Примітно, що обидві нічиї - під час відбору Євро-2004 - завершилися без голів. Перемагали Norn Iron "синьо-жовті" мінімально - 2:1 і 1:0.

Арбітр матчу - чех Павел Краловець - судив матчі тільки за участю українських клубів - "Динамо" і "Шахтаря". Найбільш свіжі спогади у "гірників". Чех зафіксував їхню розгромну перемогу над "Брагою" в 1/4 фіналу Ліги Європи-2015/16.

Додамо, що 16 червня збірна Німеччини зіграє в Сен-Дені проти Польщі. В обох команд після першого туру - по три очки в активі.

Як повідомляв "Апостроф", у німецькій пресі з'явилася новина про неприємну знахідку в роздягальні збірної України. За інформацією авторитетного видання Bild, після поєдинку з Німеччиною були знайдені недопалки і пляшки з-під пива.