RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Євро-2016: екс-гравець зробив гучну заяву щодо провалу збірної України

У збірній України під час підготовки до Євро-2016 і безпосередньо на турнірі виник серйозний конфлікт, який фактично роз'єднав команду - це могло стати причиною провалу українців.

Про це в інтерв'ю виданню "Спорт-Экспресс" розповів колишній футболіст збірної України і Росії, кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко.

"Багато хто не розуміє його вимог (йдеться про наставника" синьо-жовтих "Михайла Фоменка, -" Апостроф "). Обстановка в команді напружена до межі. Одні хлопці хочуть грати в атакуючий футбол, інші задоволені чинною тактикою. Є неприємні моменти. Головне, щоб все не спалахнуло і не переросло в щось більше. Команда повинна завжди залишатися командою. Зараз усій збірній потрібно заспокоїтися і спробувати виграти матч з Польщею ", - зазначив Саленко.

Нагадаємо, що збірна України зазнала двох поразок на Євро-2016 - з однаковим рахунком 0:2 українці поступилися Німеччині та Північній Ірландії. При цьому перед чемпіонатом "синьо-жовті" виграли два спаринги, забивши в них 7 голів. Однак безпосередньо у Франції про атакуючий футбол команда Фоменка забула.

"Щоб вигравати матчі на чемпіонаті Європи, потрібно грати в зовсім інший футбол. У атакуючий! Цьогорічна першість показує: хто шукає щастя біля чужих воріт, той його і знаходить. А Україна перш за все думає про оборону. Проти північноірландців за 90 хвилин - жодного теперішнього моменту! Жах. Тільки дальні удари, які не можна назвати небезпечними атаками ", - прокоментував фахівець несподіваної поразки збірної України від Північної Ірландії.

Нагадаємо, що українці забезпечили собі фініш на 4-му місці в групі С. Останній матч на турнірі вони зіграють 21 червня проти Польщі.

Як повідомляв "Апостроф", Михайло Фоменко пояснив поразку збірної України від Північної Ірландії відсутністю єдиного колективу на полі, а також невиконанням тренерської установки.