RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Євро-2016: визначився ще один учасник плей-офф, опубліковано відео

На Євро-2016 після зустрічі в рамках групового турніру в квартеті Е між збірними Італії та Швеції визначився ще один учасник 1/8 фіналу: італійці здобули перемогу 1: 0 і набрали 6 очок. Цього буде достатньо, щоб забезпечити собі мінімум друге місце.

Переможний м'яч у "Скуадри адзурри" забив натуралізований бразилець Едер - нападник "Інтера" відзначився в кінцівці поєдинку.

Таким чином, італійці складуть компанію в плей-офф збірної Франції. В рамках турніру в групі А французи набрали вже 6 очок і забезпечили собі вихід в 1/8 фіналу.

Італія - Швеція - 1:0 (0:0)

Гол: Едер, 88.

Італія: Буффон, Барцальї, Бонуччі, К'єлліні, Кандрева, Де Россі (Тіаґу Мотта, 74), Пароло, Джаккеріні, Флоренці (Стураро, 85), Пелле (Дзадзен, 60), Едер.

Швеція: Ісакссон, Юханссон, Гранквіст, Лінделеф, Ольссон, Ларссон, Екдаль (Левицькі, 79), Чельстрем, Форсберґ (Дурмаз, 79), Ґвідетті (Берґ, 85), Ібрагімович.

Попередження: Де Россі, 69. Буффон, 90+3.

Судді: Кашшаї. Богнар, Ринг, Той, Фаркаш (всі Угорщина).

17 червня. Тулуза. Стадіон Stadium Municipal.

Нагадаємо, раніше італійці здолали Бельгію 2:0, тоді як шведи зіграли внічию 1:1 з Ірландією. Наступний матч Італія зіграє 22 червня проти ірландців, а шведи посперечаються за вихід в плей-офф з бельгійцями.

Нагадаємо, на минулій континентальній першості італійці дістались фіналу, де програли Іспанії.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні збірна України стала першою збірною на турнірі, яка втратила шанси на вихід в 1/8 фіналу: поразки від Північної Ірландії, а також нічия в матчі Німеччина - Польща (0:0) позбавили українців шансів піднятися вище 4-го місця в групі С, що означає, що 21 червня в Марселі "синьо-жовті" завершать виступи на турнірі.