RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо, хто першим вибачився за ганьбу збірної України на Євро-2016

Наймолодший футболіст збірної України на Євро-2016, півзахисник Олександр Зінченко першим з усієї команди вибачився за невдачу на турнірі.

Вибачення у вболівальників 19-річний гравець попросив через Instagram.

"Хочеться просто попросити у вас пробачення і подякувати за божевільну підтримку", - підписав Зінченко одну з фото з матчу Україна - Північна Ірландія, який відбувся 16 червня і завершився 0:2.

Судячи з часу публікації, Зінченко вибачився одразу ж після півночі, коли стало відомо, що результат зустрічі Німеччина - Польща залишив українську команду без шансів на плей-офф. Втім, ніхто з гравців, які давали післяматчеві інтерв'ю на стадіоні в Ліоні, не став просити вибачення за очевидний провал в поєдинку проти тієї команди, яку перед стартом турніру всі записали в аутсайдери.

Нагадаємо, що збірна України зазнала двох поразок на Євро-2016 - з однаковим рахунком 0:2 українці поступилися Німеччині та Північній Ірландії. Українці забезпечили собі фініш на 4-му місці в групі С. Останній матч на турнірі вони зіграють 21 червня проти Польщі.

Як повідомляв "Апостроф", екс-гравець "Динамо" і збірної України Олег Саленко зробив гучну заяву щодо провалу збірної України. За його словами, всередині українського колективу не все гладко, і це пов'язано з фігурою головного тренера Михайла Фоменка.