RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Євро-2016: у РФ порівняли провал своїх футболістів зі збірною України

Проблеми збірної України схожі з російською командою, яка як і України поки що не здобула лаврів на чемпіонаті Європи у Франції.

Про це в інтерв'ю "Спорт-Экспресу" розповів російський тренер Станіслав Черчесов, який очолює польську "Легію".

"Тут можна провести паралель з Росією. Зауважте, у і нас, і у них одна і та ж проблема. Всі гравці - з домашнього чемпіонату, і всього одна людина виступає за кордоном - відповідно, Нойштедтер і Коноплянка. Ось і робіть висновки", - відповів Черчесов на питання журналіста, здивувала його невдала гра збірної України.

Нагадаємо, що збірна України провалилася на чемпіонаті Європи у Франції, програвши 0:2 в двох матчах групового турніру і втративши будь-які шанси на плей-офф. При цьому Росія вже має в своєму активі два забитих голи і одне очко.

Раніше колишній футболіст збірної Росії і України Олег Саленко заявив, що за його інформацією всередині української команди є розбіжності: одні футболісти підтримують оборонну і обережну тактику головного тренера Михайла Фоменка, а інші - ні.

Нагадаємо, що Україна зіграє 21 червня проти Польщі, а росіяни посперечаються за друге місце в групі В в протистоянні з Уельсом.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст пояснив, чому невдача збірної України на Євро-2016 була очікуваною. За словами головного редактора видання football.ua Кирила Крижанівського, північноірландці мають кращу практику в клубах, а заодно перевершують українців в характері і бажанні.