RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Провал збірної Росії на Євро-2016: росЗМI відзначилися проукраїнським заголовком

Російське ЗМІ у назві статті про провал російських футболістів на чемпіонаті Євро-2016 використало відоме проукраїнське гасло.

Статтю під назвою "Героям слава" опублікувала російська Lenta.ru.

"Збірна Росії безславно завершила виступ на чемпіонаті Європи-2016 у Франції, посівши останнє місце в групі", — наголошується в публікації, в якій наводиться неофіційна інформація про заробітну плату "героїв".

У публікації наголошується, що футболіст Олександр Кокорін заробляє 3,5 млн євро в рік, Ігор Акінфєєв — 2,5 млн євро в рік, Роман Нойштедтер — 1,4 млн євро в рік, Денис Глушаков — 1,8 млн євро в рік, Дмитро Комбаров — 2 млн євро в рік, Федір Смолов — 1,8 млн євро в рік, і так далі.

"Слава Україні, героям слава!" — відоме гасло Української повстанської армії (УПА), яку в РФ зараховують до українських націоналістів.

Нагадаємо, у соціальних мережах дуже активно відреагували на програш збірної Росії Уельсу. "Апостроф" зібрав для вас кращі коментарі з соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", російський тренер Станіслав Черчесов розповів про схожі проблеми футбольних збірних Росії та України. Зокрема, він зазначив, що майже всі гравці російської та української команд грають у домашніх чемпіонатах.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко назвав одну з причин невдачі його команди на Євро-2016, а також вибачився за дві поразки на турнірі.