RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Чи заб'є Україна бодай один гол на Євро-2016: букмекери дали прогноз

Букмекери вважають, що збірна України не зможе набрати очки на Євро-2016 і безславно повернеться на батьківщину після поєдинку з Польщею в Марселі 21 червня.

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На те, що підопічні Михайла Фоменка переможуть в заключному поєдинку групового турніру, можна поставити з коефіцієнтом 4,50. Команда Адама Навалки, що набрала на Євро-2016 чотири очки в двох зустрічах, котирується з показником 1,91, а нічийний результат - 3,20.

Нагадаємо, що українці програли з однаковим рахунком 0:2 Німеччині і Північній Ірландії.

У зустрічі з Польщею, якій українська збірна безсумнівно забиває у всіх поєдинках (а їх за всю історію відбулося сім), українці можуть організувати перший гол на Євро-2016. На цю подію можна поставити з коефіцієнтом 1,73.

Додамо, що, згідно з офіційною інформацією, матч проти Польщі стане останнім на посту головного тренера команди для 67-річного Михайла Фоменка, який очолює "синьо-жовтих" з кінця 2012-го.

Як повідомляв "Апостроф", Михайло Фоменко пояснив невдачу на Євро-2016 і попросив вибачення у вболівальників за провал на турнірі. За словами тренера, на непереконливі дії команди вплинула нестабільна політична ситуація в країні.