RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Тренер збірної України вибачився перед уболівальниками і пішов у відставку

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко оголосив про те, що йде у відставку після невдалого виступу команди на Євро-2016.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

"Який сенс продовжувати, якщо ми не досягли тих цілей, які перед нами ставили? Я беру відповідальність за результат на себе і подаю у відставку. При цьому я вдячний Федерації за створені умови для роботи і підготовки до чемпіонату Європи. Все було на вищому рівні . І хочу вибачитися перед українськими уболівальниками за те, що не зміг виправдати їх очікування ", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи у Франції українська команда зазнала трьох поразок поспіль, ставши найгіршою збірної на турнірі. Українці фінішували з нулем очок і без забитих голів.

Відзначимо, що Фоменко очолював команду з грудня 2012 року і провів у її керма 36 матчів. Тренер зазнав з командою 7 поразок, добув 23 перемоги, а ще 6 матчів завершився внічию.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні визначилися учасники 1/8 фіналу Євро-2016: троє команд пробилося в плей-офф з групи С, де виступала Україна.