RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ф'юрі скасував матч-реванш з Кличком: опубліковано фото

Британський боксер Тайсон Ф'юрі через травму, отриману під час підготовки до матчу-реваншу проти українця Володимира Кличка, змушений відкласти поєдинок мінімум на 6-7 тижнів.

Про це повідомляє BBC.

"Десь 10 днів тому під час однієї з пробіжок в Лейк Дистрикт я підвернув ногу. Після рентгену та МРТ лікарі сказали, що перелому немає, проте є розтягнення м'язів щиколотки. Я продовжував тренуватися, але після чергового мені сказали, що бій необхідно скасувати, а мені 6-7 тижнів доведеться бути поза тренуваннями", - розповів Ф'юрі.

Представники команди Ф'юрі заявили, що нова дата буде названа пізніше, проте поєдинок, як і раніше, пройде в Манчестері.

Нагадаємо, що бій був запланований на 9 липня в Манчестері. Примітно, що перед перший поєдинком вже виникала подібна ситуація: травму руки отримав Кличко, а бій був перенесений на місяць - з 24 жовтня на 28 листопада 2015 року. Тоді Ф'юрі гнівно відреагував на цю подію, заявивши, що українець вирішив взяти паузу в підготовці, а травму просто вигадав. Утім, в Дюссельдорфі британець продемонстрував свою кращу готовність до матчу і несподівано завдав поразки іменитому супернику, відібравши в нього всі пояси.

Однак зараз Ф'юрі вибачається і просить фанатів з розумінням поставитися до перенесення.

"Мені дуже шкода, що так сталося, але травма може наздогнати тебе в будь-який момент. Шкодую і прошу вибачення перед тими, хто вже придбав квитки на 9 липня. Бій відбудеться, щойно я одужаю", - додав британський боксер.

Як повідомляв "Апостроф", 11 червня українець Василь Ломаченко нокаутував свого суперника Романа Мартінеса і встановив світовий рекорд: боксер з Білгород-Дністровського став першим, кому вдалося витратити на завоювання чемпіонських поясів у двох вагових категоріях найменшу кількість матчів - 7. Українець на один бій перевершив попереднє досягнення японського боксера