RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Суперник Кличка відірвався з фанами на Євро-2016: опубліковано фото і відео

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який через травму щиколотки був змушений перенести матч-реванш з українцем Володимиром Кличком, несподівано відзначився у Франції напередодні матчу 1/8 фіналу збірних Англії та Ісландії.

Фото і відео веселощів боксера з англійськими уболівальниками потрапило в мережу.

Скоріше за все, спочатку поява боксера на вулиці міста Ніцца, де відбудеться поєдинок англійців, викликала замішання і стала сюрпризом для сотень англійських фанів. Однак незабаром і Ф'юрі, і вони освоїлися і відірвалися по повній. На відео, зокрема, видно, як боксер демонструє своїм шанувальникам і випадковим відвідувачам закладу дві пляшки алкогольного напою, а потім починає співати з ними пісні і в один з моментів починає підстрибувати в такт.

Також боксер похвалився тим, що пригостив уболівальників 200 коктейлями, на доказ чого виклав чек на 1000 євро у своєму Твіттері.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі отримав вивих щиколотки під час однієї з пробіжок у рамках підготовки до поєдинку з Володимиром Кличком 9 липня в Манчестері. Матч-реванш перенесений на 6-7 тижнів.

Також, як повідомляв "Апостроф", згідно з інформацією англійської преси, у Ф'юрі виникли неприємності з допінг-тестом ще в минулому році. Трохи пізніше команда боксера спростувала наявність цієї проблеми.