RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У росіян визначили найкрасивішу українську вболівальницю на Євро-2016

Російське ЗМІ показало найкрасивіших уболівальниць на футбольному чемпіонаті Євро-2016, в їхнє число потрапила і українська фанатка.

Відповідний матеріал зробили" РИА Новости".

"Невід'ємною частиною футболу є футбольні фанати, особливо чарівні фанатки. Краса ніколи не буває зайвою і ніяк не може завадити насолоджуватися улюбленим видом спорту", — зазначається у публікації.

Серед чарівних футбольних уболівальників на чемпіонаті Європи з футболу, яких показало росiйське ЗМІ, виявилася і українка.

Нагадаємо, збірна України увійшла в історію чемпіонатів Європи, прийшовши до фінішу Євро-2016 не тільки з нулем очок, але і без забитих голів. На Євро-2016 збірна України програла 0:2 Німеччині і Північній Ірландії, а також 0:1 Польщі. Українці стали єдиною командою, яка не забила жодного гола на турнірі.

Як повідомляв "Апостроф", президент "Шахтаря" Рінат Ахметов вважає, що особисту відповідальність за провал збірної України на Євро-2016 у Франції має нести голова Федерації футболу Андрій Павелко.

Футбольне видання WhoScored, яке займається підрахунком статистичних показників футболістів, склало рейтинг найгірших гравців Євро-2016, в якому знайшлося місце для гравців збірних України та Росії.