RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гучна відставка в клубі Коломойського: названо наступника

Новим головним тренером "Дніпра", який через невизначеність і зі скандалом залишив наставник Мирон Маркевич, стане Дмитро Михайленко, який працював у структурі клубу.

Про це повідомляє офіційний сайт дніпрян.

Нагадаємо, що Маркевич очолив "Дніпро" влітку 2014 року після виходу з команди іспанця Хуанде Рамоса. Разом з досвідченим фахівцем дніпряни дійшли до фіналу Ліги Європи 2014/15, двічі завоювали бронзові медалі Прем'єр-ліги.

Щодо Михайленка, то 42-річний фахівець з 2009 року працює тренером у структурі дніпровського клубу, а останнім часом він очолював молодіжний склад, разом з яким в сезоні 2014/15 виграв молодіжний чемпіонат України. Як гравець Михайленко захищав кольори "Дніпра" загалом 8 років (1990-1994; 2002-2006), відігравши за дніпрян 133 матчі і забивши 18 голів. Також центральний півзахисник виступав за "Динамо" і збірну України.

Додамо, що разом з Маркевичем з "Дніпра" пішов інший його помічник Володимир Єзерський. Поки що невідома доля ще одного асистента Маркевича - Сергія Нагорняка.

Нагадаємо, що раніше одне з українських видань повідомило, що президент "Дніпра" Ігор Коломойський відмовився фінансувати клуб, і він припинить своє існування. Однак трохи пізніше Коломойський спростував цю інформацію, заявивши, що команда буде виступати в Прем'єр-лізі, хоча її склад буде значно змінений.

Також з'явилася оптимістична інформація зі стану "Дніпра": у розташування клубу повернулися провідні футболісти - Роман Безус і Роман Зозуля. Обидва намагалися працевлаштуватися в чемпіонатах Туреччини і Греції, але в підсумку вирішили залишитися в Україні.