RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У "Чорноморці" відреагували на чутки про купівлю клубу Ахметовим

Генеральний директор ФК "Чорноморець" Сергій Керницький прокоментував інформацію ЗМІ про те, що власник донецького "Шахтаря" Ринат Ахметов придбав активи одеського клубу.

Про це Керницький сказав виданню Matchday.

"Скажу так: не думав, що спека в Україні досягне такої аномальності, що так буде діяти на журналіста, який це написав. Можу поспівчувати йому, що на тлі такої спеки він "поплив", і у нього немає кондиціонера в кабінеті", — заявив гендиректор, відповідаючи на питання, чи став Ахметов власником клубу.

Також Керницький відповів на питання, чи є передумови для продажу Леонідом Клімовим "Чорноморця".

"Напевно, хтось знає більше. Треба запитати у тих, хто це написав", — заявив директор.

На питання журналіста про те, чи готовий власник клубу до переговорів, якщо будуть пропозиції, Керницький віджартувався.

"Так нас вже купили. Тільки не Ахметов, а інша людина з прізвищем на літеру "А" — Абрамович. По-іншому таку маячню коментувати неможливо", — сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що один із грандів українського футболу "Дніпро" може припинити своє існування через відсутність фінансування. Пізніше власник клубу Ігор Коломойський прокоментував чутки про ліквідацію клубу. За його словами, зараз команда дійсно переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде, і зараз футболісти збираються на збори і готується до матчів прем'єр-ліги.