RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Перехід українця в "МанСіті": в "Шахтарі" зробили скандальну заяву

Український атакувальний півзахисник Олександр Зінченко перейшов в "Манчестер Сіті" з юридичними порушеннями.

Про це в інтерв'ю російському виданню RSport повідомив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Розгляд ще йде. Природно, там буде якесь рішення, потім буде позов до Спортивного арбітражного суду і так далі. Все, що з юридичної точки зору можна буде зробити, щоб залучити" Манчестер Сіті "до відповідальності, буде зроблено. Наскільки це вийде, це вже інше питання. Але всі юридичні процедури будуть витримані. Мені здається, що в цій ситуації "МанСіті" не зовсім коректно вчинив. Я був на зв'язку з їх спортивним директором, пояснював йому ситуацію. Але, на жаль, вони це проігнорували ", - зазначив Палкін.

Нагадаємо, що 4 липня в англійському клубі підтвердили перехід українського таланту з його попередньої команди ФК "Уфа". При цьому один з керівників росіян заявив, що "Шахтар", який виховав футболіста, отримає близько 150-200 тисяч євро. Палкін назвав цю суму несуттєвою і додав, що Зінченко через свою молодість і недосвідченість довірився нечесним людям, які втягнули його в неприємну історію.

"Зінченку я можу побажати тільки удачі. Але за кожне рішення, яке він приймає, потрібно буде нести відповідальність. Те, що сталося між ним і" Шахтарем "- це більшою мірою я списую на те, що в дуже молодому віці навколо нього з'явилися не надто охайні агенти, які просто збили гравця з пантелику, а сьогодні намагаються на ньому заробити серйозні гроші. Як результат - ми маємо те, що маємо. а то, що це хороший талановитий футболіст, було зрозуміло давно ", - резюмував гендиректор" гірників ".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися нові подробиці трансферу Зінченка: агент українця Олег Єрьомін назвав претензії "Шахтаря" з приводу порушень в розірванні контракту з футболістом некоректними.