RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Перехід Зінченка в "Манчестер Сіті": з'явилися нові подробиці

Генеральний директор російського футбольного клубу "Уфа" Шаміль Газізов заявив, що клуб виплатить компенсацію в розмірі 150-200 тис. євро українському "Шахтарю" за перехід українського півзахисника Олександра Зінченка в англійський "Манчестер Сіті".

Про це повідомляє ТАСС.

"Ми повинні будемо заплатити компенсацію "Шахтарю" в розмірі 150-200 тис. євро за те, що український клуб його виховав. "Шахтар" має на нього частину прав. Це нормальне явище: він був у клубі, вони його виховали. Там є певна схема розрахунку", - заявив Газізов.

У свою чергу, агент 19-річного футболіста Олег Єрьомін зазначив, що остаточне рішення з приводу дострокового розірвання контракту Олександром Зінченком з "Шахтарем" прийме Спортивний арбітражний суд (CAS).

"За наслідками дострокового розірвання контракту Зінченко з "Шахтарем" рішення буде приймати CAS. Справа ще перебуває в суді, рішення не винесено. "Манчестер Сіті" - клуб самодостатній, тому вони самостійно оцінювали ризики і приймали рішення щодо трансферу гравця, тут коментувати нічого", - пояснює агент футболіста.

"Але підкреслю, що претензії "Шахтаря" були саме до Зінченка. Наскільки я пам'ятаю, Зінченко розривав контракт з "Шахтарем" з підстав, передбачених статтею регламенту ФІФА - у зв'язку з переїздом на нове місце проживання. А потім вже приблизно через півроку він лише підписав контракт з "Уфою", при цьому побувавши на перегляді в низці російських клубів - "Рубін", "Зеніт". Тому формулювання "претензії до переходу гравця в "Уфу" некоректне", - додав Олег Єрьомін.

Також він спростував інформацію про те, що "Манчестер Сіті" віддасть Зінченко в оренду в голландський ПСВ.

Як повідомляв "Апостроф", британські вболівальники дивуються з приводу переходу Зінченка в "Манчестер Сіті".