RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Євро-2016: мережі в захваті від вражаючого відео з ісландськими фанами

Користувачів соціальних мереж вразило відео, як ісландські фани зустріли футболістів своєї збірної, яка на Євро-2016 пройшла до чвертьфіналу та покинула чемпіонат, програвши збірній Франції з рахунком 5:2

Відео акції на центральній площі в Рейк'явіку було опубліковано 4 липня на сторінці "Ultras Hearts" і набрало безліч лайків та репостів.

Велика кількість людей оточило сцену, на якій знаходяться гравці їх країни. Публіка синхронно здіймає руки у вітанні в знак гордості за своїх спортсменів.

"Більше 10 тис. ісландців на центральній площі в Рейк'явіку аплодують у стилі вікінгів, після поразки своєї команди в матчі з Францією. Margur er knár, þó hann sé smár. Часто дехто хоч і малий, але сильний", - йдеться у підписі до ролика.

Як повідомляв "Апостроф", літак зі збірною Ісландії ввечері 4 липня приземлився в аеропорту Кефлавік, приблизно в 40 км від столиці країни Рейк'явіка. На злітно-посадковій смузі були вишиковані з обох її сторін пожежні машини, які створили веселку, пускаючи водяні струмені повітря.