RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережі пожартували над невдахою матчу Євро-2016: опубліковано відео

У мережі розпочалася хвиля жартів, героєм яких став футболіст збірної Італії Сімоне Дзадза - він промахнувся під час серії пенальті матчу 1/4 фіналу Євро-2016 проти Німеччини. У підсумку його команда поступилася 5:6 і залишила Францію.

Нападник "Ювентуса" підійшов до м'яча, коли рахунок в серії 11-метрових був 1:1, зробив незрозумілий розбіг і пробив вище воріт. Додамо, що Дзадза став першим з семи футболістів, які промахнулися під час "футбольної лотереї". До речі, вона відбулася з 18 ударів.

Сам Дзадза ледь стримував сльози, коли спілкувався з фанатами після поєдинку.

"Я завжди б'ю саме так. У мене була впевненість, що я заб'ю. Мені вдалося укласти Нойєра, але м'яч полетів вище. Це непросто, але я переживу цю невдачу. Італійські вболівальники поставилися з розумінням", - зазначив 25-річний нападник.

Примітно, що після вильоту Італії з Євро-2016 з'явилася інформація, що Дзадзен потрапив у сферу інтересів німецького "Вольфсбурга".

Нагадаємо, що збірна Німеччини перемогла Італію в 1/4 фіналу з підсумковим рахунком 7:6 і вийшла в півфінал Євро-2016. За вихід у фінал німці посперечаються з Францією. Матч відбудеться 7 липня в Марселі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі в захваті від відео збірної Ісландії на батьківщині під час зустрічі з уболівальниками.