RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Роналду зробив відверте зізнання після виходу в фінал Євро-2016

Нападаючий збірної Португалії Кріштіану Роналду розговорився після того, як його команда обіграла Вельс в матчі 1/2 фіналу Євро-2016 і вийшла у фінал.

Слова автора одного з двох м'ячів у ворота валлійців, подає офіційний сайт УЄФА.

"Це те, про що ми мріяли з першого дня Євро-2016. Ми знали, що нам має бути довга і важка дорога, але ми як і раніше залишаємося учасниками цього свята футболу. Ми вірили в це з самого початку - віра допомогла нам залишатися командою до кінця. Нам було нелегко, але я завжди кажу, що краще погано почати, але добре закінчити. Всі ми частина одного колективу, у якій одна мета - перемагати. я б хотів відзначити не тільки гравцям та тренерському штабу, а й медичний персонал і інших працівників збірної Португалії. І наша мрія допоможе нам в майбутньому - ми хочемо виграти Євро-2016 ", - заявив зірковий футболіст через кілька хвилин після фінального свистка Юнас Ерікссона.

Нагадаємо, що в першому таймі команди не показали гостроатакуючий футбол, зосередившись на захисних діях. Однак відразу ж після перерви Кріштіану Роналду опинився на вістрі розіграшу кутового - він потужно пробив головою, відкривши рахунок. Через три хвилини Нані подвоїв перевагу команди. У час, що залишився Вельс намагався дотиснути опонента, але натрапив на цільну оборону. У фіналі підопічні Фернанду Сантуша зустрінуться із переможцем пари Німеччина - Франція.

Додамо, що Роналду грає вже на 4-му чемпіонаті Європи в складі Португалії. У 2004 році його команда в фіналі домашнього Євро поступилася Греції 0: 1. На Євро-2012 португальці вилетіли на стадії 1/2 фіналу, поступившись по пенальті Іспанії.

Більше про переможному поєдинку португальців читайте в матеріалі "Апострофа" - Португалія - Уельс 2: 0. Хроніка півфіналу Євро-2016, відео голів, онлайн