RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У збірної України з'явився несподіваний варіант з новим тренером

Головним тренером збірної України, яка втратила наставника Михайла Фоменка після провалу на Євро-2016, може стати італійський фахівець Джанні де Б'язі.

Про це повідомляє "Футбол 24".

Тренер очолював на Євро-2016 збірну Албанії, яка на відміну від українців все-таки здобула одну перемогу на турнірі, а також зуміла забити гол у ворота майбутнього фіналіста Франції. Однак за інформацією італійських ЗМІ, в Федерації футболу України йому вже зробили пропозицію. А сам фахівець не проти спробувати себе на новому місці роботи.

Втім, у збірної України є конкурент - Китай. 60-річний італієць кілька пропозицій, зокрема від цієї команди.

Нагадаємо, що збірна України на Євро-2016 не зуміла набрати жодного очка і забити хоча б один гол. У підсумку, в двох матчах "синьо-жовті" зазнали поразки 0:2 (Німеччина, Півн. Ірландія), а полякам поступилися з рахунком 0:1.

Примітно, що напередодні чемпіонату Європи українці здолали Албанію в товариському матчі з рахунком 3:1. Раніше на місце Фоменко ЗМІ пророкували його асистента, зоряного в минулому футболіста Андрія Шевченка.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні визначилися учасники фіналу Євро-2016: 10 липня в вирішальному поєдинку турніру зустрінуться збірні Португалії та Франції.