RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Український тренер продовжить роботу в клубі Бундесліги

Український фахівець Віктор Скрипник продовжив роботу в німецькій Бундеслізі: стало відомо про те, що він продовжив свій контракт з бременським "Вердером".

Про це повідомляє офіційний сайт "музикантів".

Угода розрахована до 2018 року. Віктор Скрипник, який в Україні виступав на позиції лівого захисника в запорізькому "Металурзі" і "Дніпрі", а також національної збірної, працює в "Вердері" з 2004 року. За цей час він очолював різні молодіжні команди бременців. У 2014 він став головним тренером після відставки Роберта Дутта. У своєму першому сезоні він був визнаний кращим тренером Бундесліги. Відтоді через недостатнє фінансування "музиканти" були змушені постійно боротися за збереження місця в Бундеслізі. У минулому сезоні команда висіла на волосині від вильоту, однак керівництво клубу постійно заявляло про довіру українському тренеру. У підсумку він віддячив уболівальників за наданий шанс: в останньому турі "Вердер" здолав "Айнтрахтом" 1:0 і залишився в топ-дивізіоні німецького чемпіонату.

Додамо, що 26 серпня "біло-зелені" проведуть стартовий поєдинок сезону 2016/17. У першому ж турі вони на виїзді зіграють проти "Баварії".

Як повідомляв "Апостроф", ЗМІ дізналися про несподіваний варіант нового головного тренера збірної України: за інформацією ряду видань, очолити "синьо-жовтих" може італієць Джанні ді Бьяджі.

За повідомленнями football.ua.