RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Український тенісист показав готовність до матчу Кубку Девіса: опубліковано фото

Український тенісист Сергій Стаховський показав готовність до матчу Кубка Девіса між збірними України та Австрії, який відбудеться 15-17 липня Бучі під Києвом.

На своїй сторінці в Facebook ветеран української команди показав комплект форми, в якому українці боротимуться проти австрійців.

Фото: facebook.com/StakoTennis

"Кубок Девіса на носі! Збираю речі і виїжджаю додому на матч Україна - Австрія", - підписав фото Стаховський.

Нагадаємо, що в разі перемоги українці вийдуть в плей-офф Першої світової групи і зможуть поборотися за вихід в топ-дивізіон турніру. Додамо, що крім Стаховського за українську збірну зіграють Ілля Марченко, Денис Молчанов і Артем Смирнов. Додамо, що в такому складі "синьо-жовті" виступали ще в 2008 році, коли провели блискучий сезон і почали своє сходження з нижчого дивізіону в Першу групу Євро-Африканської зони.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні визначилися учасники фіналу Уімблдону: в чоловічій сітці зіграє канадець Мілош Раонич і британець Енді Маррей, а в жіночій - Серена Вільямс (США) і Анжелік Кербер (Німеччина). Сергій Стаховський вилетів з турніру в другому колі, а Марченко не пройшов стартовий раунд.