RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Травма Роналду у фіналі Євро-2016: названі терміни одужання

Португальський нападник Кріштіану Роналду, який разом зі своєю командою 10 липня став переможцем Євро-2016, пропустить близько шести тижнів через травму коліна, отриману в фінальному поєдинку проти Франції.

Про це повідомляє Marca.

За даними видання, Роналду не зможе допомогти своєму "Реалу" в матчі за Суперкубок УЄФА, в якому мадридці 9 серпня зустрінуться з "Севільєю". Медики діагностували у зіркового футболіста пошкодження бічних зв'язок коліна. За попередніми прогнозами повернутися на поле КріРо зможе до початку чемпіонату Примери - приблизно в кінці серпня.

Нагадаємо, що Роналду травмував коліно в середині першого тайму в зіткненні з півзахисником Франції Дімітрі Пайє. Спочатку форвард повернувся до гри, провівши на полі ще пару хвилин, але потім все ж попросив заміну. Залишав поле Роналду на носилках. Однак після перемоги своєї команди з рахунком 1:0 брав активну участь у святкуванні.

Додамо, що за кар'єру в збірній Португалії Кріштіану Роналду провів 31 матч у фінальних стадіях чемпіонатів світу та Європи, в яких забив 11 голів. Євро-2016 став для футболіста четвертою континентальною першістю.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах розігрався ажіотаж навколо метелика, який сів на обличчя Роналду.

Більше про перемогу португальської збірної на Євро-2016 читайте в матеріалі "Апострофу" - "Можна і без Роналду: як Португалія виграла Євро-2016

За матеріалами SportArena