RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Євро-2016: з'явилося відео яскравої зустрічі збірної Португалії на батьківщині

Збірна Португалії, яка 10 липня обіграла у фіналі Євро-2016 Францію 1:0 і вперше в історії стала чемпіоном Європи, повернулася на батьківщину, де на неї чекав особливий прийом.

Відео урочистої зустрічі Кріштіану Роналду і Ко опубліковано на YouTube телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що збірна Португалії обіграла французів всупереч прогнозам: основний час матчу пройшов з невеликою перевагою господарів турніру і завершився нульовою нічиєю. Однак в овертаймі удача супроводжувала португальцям: на 109-й хвилині поєдинку Едер, котрий вийшов на заміну, дальнім ударом у кут воріт Уго Ллоріса відкрив рахунок. Фінального штурму у "триколірних" не вийшло, а португальці могли подвоїти перевагу в одній з контратак. Додамо, що підопічні Фернанду Сантуша грали майже весь матч без свого лідера Кріштіану Роналду. Він отримав травму після зіткнення з Дімітрі Пайє і був замінений.

Французи програли у фіналі чемпіонату Європи вперше в історії. Раніше - в 1984 і 2000 роках - вони двічі здобували перемогу і завойовували чемпіонський титул. Португальці зуміли виграти у вирішальній зустрічі Євро з другого разу - в 20040-му вони програли матч за золото Греції на домашній першості.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомими терміни відновлення Кріштіану Роналду: за попередніми прогнозами, він вийде на поле в перших матчах свого "Реала" у чемпіонаті Пальміри в кінці серпня.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: