RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Призначення Шевченка в збірну України: стали відомі подробиці

Стали відомі подробиці призначення на пост головного тренера збірної України Андрія Шевченка: його помічником буде працювати досвідчений фахівець, екс-захисник "Мілана", 56-річний Мауро Тассотті.

Про це повідомляє Gazzetto dello Sport.

Тассотті - зірка італійського футболу 1980-90-х років, майже всю свою кар'єру він провів у "Мілані". Завершив виступи як футболіст у 37, з часом перейшовши на тренерську роботу. Спочатку він працював з молодіжним складом "червоно-чорних", а потім став асистентом у Чезаре Мальдіні, Карло Анчелотті та інших відомих фахівців. Важливо зазначити, що Шевченко, будучи гравцем "Мілана" в 1999-2006 роках, а також в сезоні-2008/09, тренувався в тому числі під керівництвом Тассотті.

Напередодні в "Мілані" оголосили про відхід Тассотті з клубу. 15 липня під час прес-конференції у Федерації футболу України буде оголошено про те, що італієць увійде до тренерського штабу Шеви.

Нагадаємо, що Шевченко працював асистентом попереднього наставника "синьо-жовтих" Михайла Фоменка з березня по червень. Після провального виступу збірної України на Євро-2016 Фоменко подав у відставку.

Також повідомляється, що ще один досвідчений фахівець - екс-наставник "Карпат", "Металіста" і "Дніпра" Мирон Маркевич буде працювати як куратор всіх збірних України - юнацької, юніорської, молодіжної та національної.

За матеріалами SportArena.