RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Відомий тренер підтримав Шевченко-наставника збірної України

Відомий український фахівець, колишній тренер "Карпат", "Металіста" і "Дніпра" Мирон Маркевич, який нещодавно був призначений головою комітету збірних Федерації футбол України, підтримав Андрія Шевченка на посаді наставника "синьо-жовтих".

Слова підтримки Маркевич сказав під час офіційного представлення тренерського штабу збірної України, яке відбулося 15 липня в Будинку футболу в Києві.

"Радий, що Андрій Шевченко очолив збірну України. Він був всередині команди, знає її сильні і слабкі сторони, розуміє, що треба робити, що треба змінити. Так що я однозначно підтримую кандидатуру Шевченка і бажаю йому тільки удачі, - сказав Маркевич.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко, кращий бомбардир збірної України, який з березня працював у тренерському штабі Михайла Фоменка, вперше в кар'єрі став головним тренером команди. Його помічниками призначені екс-тренер "Динамо" Рауль Ріанчо, відомий італієць, екс-гравець і тренер "Мілана" Мауро Тассотті і Андреа Малдера, який раніше також працював в таборі "россо-нері".

Як повідомляв "Апостроф", Шевченко оскандалився на першій же прес-конференції у ролі головного тренера збірної України: спочатку він виголосив свою промову з папірця, а потім відмовився відповідати на запитання журналістів.