RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандальна прес-конференція Шевченка: з’явилися неприємні подробиці

Новопризначений тренер збірної України Андрій Шевченко, який відмовився відповідати на запитання журналістів під час свого представлення в Будинку футболу 15 липня, приділив значну увагу італійським ЗМІ і дав їм велике інтерв'ю.

Про це повідомив український журналіст, головний редактор видання football.ua Кирило Крижановський.

"Ви не повірите, але головний тренер збірної України Андрій Шевченко обговорив своє призначення з ... іноземними журналістами! Відверто плюнувши в обличчя українським (зачитав з папірця якусь нісенітницю і відмовився відповідати на питання), Андрій Миколайович благополучно знайшов час для одкровень іноземцям", - написав Крижанівський на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 15 липня на засіданні виконкому Федерації футболу України Шевченко був одноголосно підтриманий як головний тренер збірної України. В його тренерський штаб увійшли двоє італійських і один іспанський фахівці. Сам Шевченко підкреслив, що одним з його переваг є те, що він знайомий з українськими реаліями, але при цьому знає, як створити команду європейського зразку. При цьому він відмовився відповідати на запитання журналістів, прочитавши перед цим свою промову з папірця. "Я відповім на ваші питання після найближчих матчів", - пояснив своє рішення Шева.

При цьому Крижанівський з іронією зауважив про цей факт.

"Ось, насолоджуйтесь:

- мені пропонували роль тренера в 2012-му, але я втомився, і мені потрібно було набути досвіду;

- після 2 з половиною років навчання та стажування я отримав тренерський диплом у Києві;

Далі - розповідь про роботу з Лобановським, витримки про Дзаккероні, Анчелотті, Зідана. Це частина його в'ю, не повний варіант.

Дивно, але чому він не захотів поговорити з іноземцями "ближче до матчів", а знайшов час через декілька днів після того, як у нього не знайшлося часу поговорити з українськими журналістами? Це і є горезвісний "західний менталітет"? - запитує журналіст.

Додамо, що тренерський дебют Шевченка, який є найкращим бомбардиром в історії збірної України, відбудеться у вересні, коли українська команда розпочне виступи у відборі на ЧС-2018.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі обурюються з приводу призначення Шевченка на посаду головного тренера збірної України. Більшість коментаторів відзначають відсутність тренерського досвіду в екс-футболіста, а також його родинні зв'язки з президентом ФФУ Андрієм Павелком.