RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Постол - Кроуфорд: тренер українця розповів про чемпіонський бій

Тренер українського боксера Віктора Постола, який у ніч з 23 на 24 липня в Лас-Вегасі зустрінеться з американцем Теренсом Кроуфордом в об'єднавчому поєдинку в напівсередній вазі (до 63,5 кг), вважає, що його підопічному під силу протистояти сильним сторонам опонента і здобути перемогу.

Про це Фредді Роуч розповів в інтерв'ю boxingscene.com.

"Перемога Віктора над Лукасом Маттіссе (2 жовтня Постол нокаутував аргентинського боксера і завоював титул WBC, - "Апостроф") стала однією з найяскравіших в моїй тренерській кар'єрі. Але 23 липня всі зміниться - Віктор перевершить себе. У будь-якому випадку, у нас є чіткий план, і мій підопічний буде дотримуватися його. У нас - перевага в зрості та розмаху рук, але Кроуфорд - швидше в ногах. Однак ми зможемо контролювати його швидкість ", - зазначив Роуч.

"Думаю, це буде рівний бій, шанси - 50 на 50, і переможе найсильніший", - резюмував легендарний тренер, який раніше тренував Менні Пак'яо, Бернарда Гопкінса, Оскара де ла Хойю та інших знаменитих бійців.

Нагадаємо, що в разі перемоги Постол стане першим після братів Кличків боксером з України, якому вдалося завоювати більше одного титулу в одній ваговій категорії. Кроуфорд має пояс WBO.

На рахунку 32-річного Віктора Постола 28 перемог в 28 матчах, з них - 12 нокаутом. У Кроуфорда, який на 4 роки молодший опонента, - такі самі цифри в боксерському рекорді.

Як повідомляв "Апостроф", Тайсон Ф'юрі через травму, отриману під час підготовки до матчу-реваншу проти українця Володимира Кличка, змушений відкласти поєдинок мінімум на 6-7 тижнів.