RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Гвоздик нокаутував Карпенсі і вперше захистив титул: відео нокауту

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик здобув 11-ту перемогу на профірингу, нокаутувавши в 6-му раунді 10-раундового бою американця Томмі Карпенсі: в першій трихвилинці українець побував у нокдауні, але поступово прибрав ініціативу в свої руки і домігся успіху.

Таким чином, Гвоздик вперше захистив свій титул чемпіон NABF (Північноамериканська боксерська федерація). На його рахунку - 11 перемог в 11 поєдинках, з них 9 дострокових. У Карпенсі - 6-ї поразки в 33 матчах. Також він одного разу домагався нічиєю, а в 26 боях здобув перемоги. Додамо, що суперник Гвоздика недавно був претендентом на пояс чемпіона світу за версією WBC, але в підсумку він програв технічним нокаутом канадця Адоніса Стівенсона.

Бій Гвоздика відбувся в Лас-Вегасі в андеркарді поєдинку Віктор Постол - Теренс Кроуфорд. Для 28-річного харків'янина це вже третя поява в цьому престижному центрі.

Ще один український боксер провів бій в Лас-Вегасі 23 липня: 27-річний Станіслав Скороход рішенням суддів в 6-раундовому поєдинку здолав американця Хакім Брайанта. Цей поєдинок проходив в категорії до 72,5 кг. В активі Скорохода, таким чином, 11 перемог в 12 поєдинках на профірингу.

"Апостроф" проводить онлайн-трансяцію бою Постол - Кроуфорд.