RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Олімпіада-2016: мережі збуджені звісткою про новий удар по Росії

Користувачі мережі бурхливо відреагували на чутки від британського видання Daily Mail про те, що Росію цілком усувають від Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Цю звістку користувачі обговорюють в Facebook і Twitter.

"Daily Mail з посиланням на свої джерела пише, що ВСІЙ нашій збірній буде заборонена участь в Олімпіаді в Ріо. В якості причини називають державну підтримку допінгу в спорті", - пишуть на сторінці спільноти "Лентач" і публікують кумедну картинку.

"Daily Mail також стверджує, що на виконкомі МОК сьогодні буде поставлено питання і про відсторонення Росії від Зимових Ігор 2018года в Пхенчхані", - ділиться новими відомостями блогер Андрій Мальгін у Twitter.

"У тих, хто вже купив квитки в Ріо, щоб повболівати за збірну Росії, ще залишилася непогана можливість повболівати лихоманкою Зіка", - насміхається "Куточок циніка"

"У Москві проведуть свій турнір для легкоатлетів, не допущених до Олімпіади в Бразилії", - жартує блогер з ніком Сергій Наумович.

Як повідомляв "Апостроф", німецький таблоїд Bild оголосив бойкот олімпійській збірній Росії на Іграх-2016 в Ріо-де-Жанейро.