RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Допінговий скандал з путінцями: в мережі розкрили нову суть девізу олімпійців

Девіз олімпійського руху "Вище, швидше, сильніше" повинен отримати нову інтерпретацію у зв'язку з рішенням Міжнародного олімпійського комітету про допуск російських атлетів на Ігри в Ріо.

Так вважає відомий український журналіст, головний редактор видання football.ua Кирило Крижановський.

"ШВИДШЕ - жери швидше анаболіки! ВИЩЕ - заноси бабло вище! СИЛЬНІШЕ - волай про політичну складову справи якомога сильніше! МОК попереджає - інше трактування олімпійського девізу буде вашою особистою помилкою!" - написав журналіст на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, напередодні Міжнародний олімпійський комітет всупереч очікуванням прогнозів експертів і чіткої доказової бази, а також рекомендаціям WADA, фактично дав добро на участь спортсменів з Росії на Олімпійських іграх у Ріо, які відбудуться з 5 по 21 серпня. У МОКу залишили право вирішувати допускати або не допускати атлетів до Олімпіади на розгляд міжнародних федерацій - так, як це зробила IAAF (Міжнародна федерація легкої атлетики), яка ще за кілька місяців до старту Ігор відсторонили всіх легкоатлетів з Росії від змагань.

Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Андрій Мальгін висміяв подачу новин російськими ЗМІ про прийняття рішення МОК щодо участі спортсменів з РФ в Олімпійських іграх.