RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Лідеру збірної України пророкують вдалий сезон в Іспанії

Лідер збірної України, півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка в новому сезоні буде одним з ключових футболістів своєї команди.

Так вважає іспанський фахівець Жорді Гратакос, який знайомий з українцем з його виступів в "Дніпрі".

"Ми говорили з Євгеном і у мене склалося враження, що він відчуває себе дуже комфортно, готовий до дуже важливого для себе сезону. Він завершив період адаптації - не тільки до футболу, але і до міста, країні і чемпіонату. Це гравець, який буде робити різницю в майбутньому сезоні. Його перший сезон був непоганим, але другий може стати дуже хорошим. Це природний процес. Не забувайте: "Дніпрі" все грали на Коноплянку, адже там він був найяскравішим і найталановитішим гравцем, а в "Севільї" він зіткнувся з різними факторами. Важливо, що він не просто забивав і віддавав передачі, але робив це в важливих матчах - наприклад, проти "Реала" або в Лізі чемпіонів. Зараз Євген перебуває в оптимальній формі і готовий вийти на перші ролі. це топ -ігрок", - зазначив Гратакос, який працював в Академії" Дніпра "кілька років.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Коноплянка зіграв 52 матчі (з них лише 25 в стартовому складі), забив 8 голів і зробивши 9 ассистов. А в міжсезоння він проявив себе в контрольних зустрічах, забивши кілька голів у важливих поєдинках під час турне по США.

9 серпня Коноплянка і його "Севілья" зіграє в матчі за Суперкубок УЄФА проти співвітчизників з "Реала". Гра відбудеться о 21:45 в норвезькому Тронхеймі. "Реал" зіграє без свого лідера Кріштіану Роналду, який отримав травму коліна на Євро-2016.

За матеріалами football.ua.