RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скромні перемоги "Динамо" і "Шахтаря": відео голів 3-го туру Прем'єр-ліги

6-7 серпня відбулися матчі 3-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України: лідери першості здобули хоч і скромні, але перемоги, завоювавши по три очки. Так, "Динамо" обіграло "Дніпро" в Києві 1:0, а "Шахтар" з тим же рахунком здолав "Олександрію" на "Арені-Львів".

Додамо, що для донеччан і олександрійців зустріч стала першим матчем після невдачі в єврокубках - "Шахтар" в серії пенальті програв "Янґ Бойз" і вилетів з кваліфікації Ліги чемпіонів, а "Олександрія" - знову нічого не змогла вдіяти з хорватським "Хайдуком" і покинула Лігу Європи.

Додамо, що "Шахтар" випереджає "Динамо" в турнірній таблиці за рахунок більшої кількості забитих голів - у донеччан 9, а у киян - 8.

Прем'єр-ліга 2016/17

3-й тур

6 серпня

"Сталь" - "Волинь" - 1:0. Деул, 12.

"Динамо" - "Дніпро" - 1:0. Мораес, 63.

Бразильський нападник Жуніор Мораєс забив вже 4-й гол в чемпіонаті, закріпившись на 1-му рядку бомбардирських перегонів. А заодно, додавши собі очок в боротьбі за місце в складі команди Сергія Реброва.

7 серпня

"Олімпік" - "Зірка" - 4:2. Матяж, 53, Шестаков, 59, Поступаленко, 73, Корнєв, 87 – Лупашко, 69, Загальський, 90+3.

Дебютант сезону в Прем'єр-лізі поки що не має в своєму активі перемог, однак при цьому забиває голи в кожному матчі. Зараз у команди з Кропивницького - 4 голи і один в ворота "Шахтаря"

"Ворскла" - "Карпати" - 1:1. Коломоєць, 77 – Грисьо, 25.

"Шахтар" - "Олександрія" - 1:0. Ісмаїлі, 36.

"Зоря" - Чорноморець"- 4:0. Караваєв, 15, 30, Петряк, 22, Чайковський, 73

Бомбардири: Мораес ("Динамо") - 4. Коломоєць, Хльобас (обидва - "Ворскла"), Ярмоленко ("Динамо"), Поступаленко ("Олімпік"), Едуарду ("Шахтар"), Бланко-Лещук ("Карпати" ), Караваєв ("Зоря") - по 2.

У 4-му турі зустрічаються

12 серпня - "Карпати" - "Шахтар"; 13 серпня - "Волинь" - "Зірка", "Дніпро" - "Ворскла", "Олександрія" - "Зоря"; 14 серпня - "Чорноморець" - "Олімпік", "Сталь" - "Динамо".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: