RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Реал" - "Севілья": де дивитися матч за Суперкубок УЄФА

9 серпня в норвезькому Тронхеймі відбудеться матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрінуться переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи в сезоні-2015/16 - іспанські "Реал" і "Севілья".

За "Севілью" вже вдруге в подібному поєдинку зіграє український півзахисник Євген Коноплянка, який виступає в Іспанії з літа 2015 року і провів перший офіційний матч за "нервіонців" якраз рік тому в боротьбі за Суперкубок проти "Барселони".

"Реал" - "Севілья"

9 серпня, вівторок, 21:45. Тронгейм, стадіон "Леркендаль".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 1"

Орієнтовні склади

"Реал": Касілья - Карвахаль, Варан, Рамос, Марселу - Каземіру - Модріч, Іско - Джеймс Родрігес, Мората, Лукас Васкес.

"Севілья": Сорія - Маріану, Рамі, Каррісу, Ескудеро - Краневіттер, Нзонзі - Корреа - Вітол, Вієтто, Коноплянка.

Втрати: Роналду, Кейлор Навас, Коентрау, Кроос, Бейл, Пепе - Тремулінас, Крун-Делі

Під питанням: Бензема ("Реал")

Суддя: Мілорад Мажич (Сербія).

"Севілья" вже в третій сезон поспіль зіграє в матчі за трофей, і в третій раз команді з Андалусії буде протистояти іспанський гранд. У 2014 році "червоно-білі" поступилися "Реалу" 0:2, а рік по тому - "Барселоні". Саме в тому поєдинку в складі команди Унаї Емері, який влітку перебрався до французького ПСЖ, дебютував українець Коноплянка. Тоді Жені вдалося забити гол, причому цей м'яч виявився рятівним для "нервіонців", які на той час пропустили вже чотири рази! У підсумку гра перейшла в овертайм, а вболівальники одразу ж взяли талановитого українця. Приємних вражень навіть не зіпсувала поразка 4:5.

Тепер він має ще один шанс відчути радість перемоги в європейському трофеї - після виграшу "Севільєю" Ліги Європи. Тим більше, що за нового наставника Хорхе Сампаолі українець отримує все більше і більше тренерської довіри і частіше з'являється в основі. У минулому сезоні Коноплянка зіграв 52 матчі (з них лише 25 у стартовому складі), забивши 8 голів і зробивши 9 ассистів. А в міжсезоння він проявив себе в контрольних зустрічах, забивши кілька голів у важливих поєдинках під час турне по США.

Зазначимо, що "Реал" зіграє без свого лідера Кріштіану Роналду, який отримав травму коліна на Євро-2016.