RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Усик задав питання фанам: в мережі ажіотаж

Український боксер Олександр Усик після завоювання титулу чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі в бою з поляком Кшиштофом Гловацьким поставив питання своїм шанувальникам в соцмережах.

Питання Усика опублікований на його сторінці в Facebook.

"Саша,дякую!!!!!! і прости тих нерозумних,які тут бризкали слиною! Надто оголений нерв і розум від болю затуманений .Кримчани все розуміють і вболівають за тебе! Крим з тобою! І Україна звичайно ж з тобою і любить і вірить !", "Саша, ти великий боксер і велика ЛЮДИНА, приклад усім українцям як бути гордим, любити своє але при цьому ставитися з повагою і доброзичливістю до інших. Я впевнена, що твій приклад надихає багатьох людей стати добрішою, кращою. Продовжуй нести цей позитив і промінь надії. А на "диванних патріотів" не звертай уваги! Дякуємо всією країною!!!!", "Саша, дякую щиро вітаю, ти герой!! Я всі 12 раундів совався і підскакував, боявся, щоб ти під удар Кшиштофа не підставився, але ти молодець, скакав навколо нього, налітав як шуліка і тут же відскакував. Дуже гордий за тебе! Слава Україні!", - відповідають шанувальники боксера на його питання.

Також перемогу Усика прокоментували українські політичні діячі.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Усик заступився за українського борця Жана Беленюка, у якого стався конфлікт з міністром молоді та спорту.