RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Ліга Європи: в "Зорі" відповіли на жарт про звільнення Моурінью

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб з гумором відповів на не менш жартівливе питання щодо свого візаві по Лізі Європи - наставника англійського "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью.

Про те, що відповів Юрій Вернидуб на питання, чи зможе його команда обіграти МЮ на виїзді у 2-му турі Ліги Європи 29 вересня і відправити у відставку іменитого португальця, який поки не може похвалитися хорошими результатами, повідомляє dynamo.kiev. ua.

"Думаю, що "Манчестер Юнайтед" вийде на матч з нами таким злим, що і уявити складно. Хочеться не осоромитися в Манчестері, показати гру, характер. А Моурінью бажаю довго працювати і процвітати біля керма його нинішньої команди", - відповів Вернидуб.

Нагадаємо, що минулий тиждень виявився для "Зорі" вдалим: спочатку луганчани непогано дебютували в Лізі Європи, зігравши внічию 1:1 з турецьким "Фенербахче" ("чорно-білі" пропустили гол на останніх секундах), а потім в уже доданий арбітром час поєдинку з "Динамо" в Прем'єр-лізі здобули 3 очки - 1:0 в Києві. Завдяки перемозі над "Динамо" підопічні Вернидуба вийшли на 2-ге місце. Тоді як МЮ програв три матчі поспіль у чемпіонаті Англії, а в єврокубку програв на виїзді голландському "Фейєноорду".

Як повідомляв "Апостроф", у мережі пожартували щодо суперництва "Зорі" і МЮ в Лізі Європи.