RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У чемпіона Ріо 2016 сталась неприємна розмова з Кличком

Чемпіон Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, український гімнаст Олег Верняєв вступив у словесну перепалку в інтернеті з мером Києва Віталієм Кличком з приводу обіцяних преміальних за успіхи на Іграх-2016.

Про це повідомляє Sportarena.

На своїй сторінці в Instagram спортсмен звинуватив київську владу на чолі з мером столиці Віталієм Кличком в бажанні попіаритися, додавши, що переможниця Євробачення співачка Джамала отримала житло в столиці практично відразу після своєї перемоги. Кличко відразу ж відповів гімнастові, підкресливши, що його "неприємно вразив" пост Верняева. Крім того, столичний мер підкреслив, що квартири олімпійцям - виключно ініціатива керівництва міста, яке хоче віддячити спортсменам за їхні досягнення, хоча за законом держава крім преміальних не повинно їм більше нічого.

В результаті Верняєв видалив свій пост і опублікував новий такого змісту:

"З приводу попереднього поста. Скажу коротко На емоціях написав, потім обміркував вирішив, що не правий, тому видалив! У будь-якому випадку Віталій Володимирович зробив нам подарунок, тому спасибі вам! З повагою Олег Верняєв".

Нагадаємо, що в Ріо Верняєв виграв срібло в абсолютній першості та золото на брусах. За свої успіхи Верняєв повинен отримати від уряду відповідно 80 і 125 тисяч доларів, а також окремо йому належало 300 тисяч гривень від Національного олімпійського комітету.

Як повідомляв "Апостроф", срібний призер Ріо 2016 борець Жан Беленюк різко пройшовся по міністру спорту Ігорю Жданову. За його словами, керівник не є авторитетом для спортсменів і тренерів. Він сказав, що Жданов не може навести порядок в цій сфері і в його міністерстві багато людей, від яких спорту ніякої користі.