RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Кличко - Ф'юрі: стало відомо про ще одну відміну

Матч-реванш між українцем Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Ф'юрі знову знаходиться під загрозою зриву: поєдинок, який повинен був відбутися 29 жовтня в Манчестері, через проблеми зі здоров'ям у володаря титулів WBO, WBA і IBO перенесений на невизначений термін.

Про це повідомляє BBC.

Видання не уточнило, про які саме травмах або пошкодженнях йдеться, але підкреслило, що в команді Ф'юрі вибачилися перед уболівальниками і всіма, хто причетний до бою, а сам боксер сильно переживає з приводу того, що йому не вдасться зустрітися з українцем у встановлений час .

Спочатку планувалося, що реванш Ф'юрі - Кличко пройде 9 липня, але британець отримав пошкодження кісточки. Черговий зрив поєдинку знову стався з вини Тайсона, у якого, як повідомляє Mirror, виникли проблеми з підготовкою до наміченої дати. При цьому влітку з'явилася інформація про те, що Ф'юрі підозрюють у вживанні заборонених препаратів, а слухання з цього питання, за інформацією ЗМІ, повинні були відбутися вже після жовтневого бою.

Нагадаємо, що Ф'юрі здолав Кличко одноголосним рішенням суддів 28 жовтня 2015 року в німецькому Дюссельдорфі.

Як повідомляв "Апостроф", 17 вересня в польському Гданську українець Олександр Усик став володарем титулу чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі. За очками українець здолав місцевого боксера Кшиштофа Гловацького.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: