RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Іспанія проти Німеччини: де дивитися найкращі матчі 2-го туру Ліги чемпіонів

27-28 вересня відбудеться 2-й тур групового турніру Ліги чемпіонів 2016/17: крім матч за участю єдиного представника України в змаганнях київського "Динамо" і турецького "Бешикташа" любителі футболу стануть свідками трьох захоплюючих протистоянь за участю клубів з двох провідних футбольних чемпіонатів - Німеччини та Іспанії.

27-го числа в німецькому Дортмунді місцева "Боруссія" пройде випробування чинним переможцем турніру "Реалом", а назавтра волею календаря відбудеться ще дві захоплюючих гри за участю іспанців і німців - "Атлетіко" - "Баварія" і "Боруссія" М - "Барселона ". Відзначимо, що всі команди окрім гладбахцев здобули перемоги в 1-му турі. Баварці розгромили "Ростов" 5:0, дортмундці - польську "Легію" 6:0 на виїзді, "Королівський клуб" розібрався з португальським "Спортингом" 2:1, "Барса" не залишила каменя на камені від шотландського "Селтіка" 7:0, а "матрацники" в Ейндховені здолали місцевий ПСВ 1:0.

"Боруссія" Д - "Реал"

27 вересня, вівторок, 21:45. Дортмунд, стадіон BVB-Штадіон.

Пряма трансляція на каналі "Футбол 2".

Орієнтовні склади:

"Боруссія" Д: Бюркі - Піщек, Папастатопулос, Бартра, Шмельцер - Кастро, Вайґль - Ґеррейро, Ґьотце, Дембеле - Обамеянґ.

"Реал": Касілья - Карвахаль, Рамос, Пепе, Данилу - Кроос, Модріч, Ковачич - Бейл, Бензема, Роналду

Втрати: Дурм, Ройс - Каземіру, Марселу.

Суддя: Марк Клаттенбург (Англія)

Очевидно, що в Дортмунді відбудеться перша зустріч майбутніх учасників плей-офф від групи F. Чи "Спортинг" і "Легія" зможуть втрутитися в боротьбу титулованих команд. Зі свого боку "Боруссія" відзначила повернення в Лігу чемпіонів після річної перерви потужної і результативною перемогою у Варшаві, а "Реал" трохи помучився з першою командою Кріштіану Роналду. Сам же Крірі фактично і почав вбивати "левів", які вели в рахунку з початку другого тайму: на 89-й хвилині він відновив рівновагу, а вже в наступній атаці Альваро Мората поставив переможну крапку. Втім, навряд чи по матчах 1-го туру можна робити прогноз на зустріч "вершкових" і "джмелів". Швидше за все обидві команди намагатимуться грати з оглядкою на свої ворота і скористатися однією з осічок опонента.

"Атлетико" - "Баварія"

28 вересня, середа, 21:45. Мадрид, стадіон "Вісенте Кальдерон".

Втрати: Мойя, Тіагу, Фернандес, Хіменес, Черчі - Дуглас Коста, Бадштубер.

Суддя: Шимон Марчіняк (Польща).

Матч в Мадриді стане повторенням півфінального протистояння попереднього розіграшу Ліги чемпіонів: тоді, нагадаємо, "Атлетико" в домашній грі здолав "Баварію" 1:0, а в другому поєдинку мюнхенці не зуміли домогтися необхідного результату, перемігши 2:1. За сумою двох зустрічей у фіналі опинилися іспанці. Тепер же, після того, як баварців очолив Карло Анчелотті, команда з новими силами і новими намірами спробує взяти реванш.

"Боруссія" М - "Барселона"

28 вересня, середа, 21:45. Менхенгладбах, стадіон "Боруссія Парк".

Втрати: Домінґес, Раффаель, Херманн, Штробль - Мессі, Юмтіті.

Суддя: Дамір Скоміна (Словенія).

Гладбахці вже другий сезон поспіль є учасниками групового турніру ЛЧ - в минулому розіграші вони фінішували останніми в групі з "Ювентусом", "Севільєю" і "Манчестер Сіті". У нинішньому поступилися з розгромним рахунком "Сіті" на виїзді, причому програли без варіантів. У Бундеслізі "жеребці" йдуть четвертими, але при цьому примудрилися втратити очки в матчі з дебютантом "Лейпцигом" (1:1) і середняком "Фрайбургом" (1:3). "Барса" гратиме без Ліонеля Мессі, який отримав травму в поєдинку з "Атлетіко", який завершився внічию 1:1. Втім вже після цього каталонці розгромили "Спортинг" з Хіхона 5:0, тобто поки що швидше за все команда Луїса Енріке розбереться і без свого лідера, нехай він і відмітився хет-триком в 1-му турі ЛЧ.

Як повідомляв "Апостроф", "Динамо" в 1-му турі Ліги чемпіонів поступилося італійському "Наполі" 1:2 в Києві.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: