RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Бешикташ" - "Динамо": де дивитися матч Ліги чемпіонів

28 вересня в Стамбулі київське "Динамо" проведе другий матч групового турніру Ліги чемпіонів 2016/17: суперником команди Сергія Реброва буде місцевий "Бешикташ". У першому турі кияни програли "Наполі" в Києві 1:2, тому 2-й тур стане для них вирішальним у подальшій боротьбі за вихід у плей-офф.

"Бешикташ" - "Динамо"

28 вересня, середа, 21:45. Стамбул, стадіон "Бешикташ Арена".

Пряма трансляція на каналі "Україна" і "Футбол 2"

Орієнтовні склади

Бешикташ: Фабрі - Ґенул, Марсело, Тошич, Еркін - Хатчінсон, Інлер - Шахан, Таліска, Куарежма - Тосун.

Динамо: Шовковський - Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко - Риболовля - Ярмоленко, Гармаш, Буяльський, Ґонсалес - Мораес.

Втрати: Озякуп - Данилу Сілва, Сидорчук (дискваліфікація), Гусєв (не потрапив у заявку).

Суддя: Цвайєр (Німеччина).

Після поразки від "Наполі" і серії невдач у чемпіонаті України динамівці зуміли обіграти на виїзді донецький "Олімпік", який в нинішньому сезоні виступає досить непогано. Часом гра київської команди була близькою до тієї, якою вона б могла здивувати міцного опонента. Однак останні матчі підопічних Сергія Реброва в єврокубках (включаючи минулий сезон) показують, що найчастіше на міжнародній арені вони губляться і не можуть показати свої найкращі якості. Невдача в Стамбулі фактично викреслить киян зі списку претендентів на вихід у плей-офф ЛЧ.

Додамо, що "Бешикташ" і "Динамо" досить часто зустрічаються в єврокубках. Так, через майже 30 років, коли відбулося перше побачення "чорно-білих" і "біло-синіх" (тоді команда Валерія Лобановського не помітила "орлів" у розіграші Кубку чемпіонів -1986 / 87 - 5:0 на виїзді і 2:0 будинки), команди провели ще шість поєдинків. У сезоні-2002/03 в Кубку УЄФА кияни поступилися на виїзді 1:3, а вдома зіграли внічию 0:0. Зате через 9 років взяли переконливий реванш - в 1/16 фіналу Ліги Європи-2010/11 динамівці перемогли 4:1 на виїзді і 4:0 вдома. А вже в наступному розіграші ЛЄ команди обмінялися перемогами 1:0 у груповому турнірі.

Як повідомляв "Апостроф", 27 вересня в одному з найбільш інтригуючих матчів 2-го туру Ліги чемпіонів "Боруссія" з Дортмунда вдома зіграла внічию 2:2 з мадридським "Реалом".