RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

МЮ - "Зоря": де дивитися матч Ліги Європи

29 вересня в Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч 2-го туру групового турніру Ліги Європи 2016/17 між місцевим "Юнайтед" і луганською "Зорею": в першому турі іменита команда, яка вже кілька сезонів переживає не найкращі часи програла голландському "Фейеноорду" 0:1, а луганчани дебютували в груповому турнірі нічиєю 1:1 з турецьким "Фенербахче".

"Манчестер Юнайтед" - "Зоря"

29 вересня, четвер, 22:00. Манчестер, стадіон "Олд Траффорд".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 2"

Орієнтовні склади

МЮ: Де Хеа - Валенсія, Байллі, Смоллінг, Блінд - Еррера, Поґба - Лингард, Мата, Рашфорд - Ібраґімович.

Зоря: А.Шевченко - Каменюка, Сиваков, Форстер, Соболь - Гордієнко, Чайковський, Гречишкін - Петряк, Караваєв, Кулач.

Втрати: Мхітарян, Шоу - Опанасенко (під питанням)

Суддя: Орель Грінфілд (Ізраїль).

Жеребкування було невблаганним для дебютанта групового турніру Ліги Європи "Зорі": відразу ж в суперники луганчанам дістався МЮ, нехай і в не дуже звичному для цього суперклубу стані, але на чолі з іменитим супертренер Жозе Моурінью, а також міцні "Фейеноорд" і "Фенербахче ". З турками українці розібралися непогано: лише відсутність досвіду таких поєдинків не дозволила команді Юрія Вернидуба відсвяткувати перемогу в стартовому ж поєдинку. Однак з іншого боку подібне суперництво допоможе луганському клубу отримати таку собі, але значимість і впізнаваність на європейській арені. Звичайно ж, якщо футболісти в чорно-білій формі не будуть відбувати номер або не стушкувати перед зірками європейського футболу - Златаном Ібрагімовичем, Полем Поґба, Хуаном Матой і іншими.

Втім, в футбол грають реальні люди, а не імена. Де б були заслуги голлландца Робіна ван Персі, нападника "Фенербахче", якби не набагато менш відомий Симон Кьяер не забив гол на останніх секундах поєдинку в Одесі. Це питання до того, що луганчани зуміли показати в протистоянні з турецькою командою хороший футбол і добилися прийнятного результату. І до речі, на сьогоднішній день випереджають МЮ в турнірній таблиці групи А. А то, що Юрій Вернидуб говорить на всю Європу, що хоче зіграти проти найсильнішого складу "Червоних дияволів" показує, що і рульової луганчан, і його підопічні хочуть проявити себе з найкращого боку.

Додамо лише те, що в чемпіонаті Англії у МЮ справи йдуть гірше, ніж у "Зорі" в Прем'єр-лізі української: "чорно-білі" - другі і випереджають "Динамо", а ось "Юнайтед" - поки що шостий. В їх пасиві - дві поразки від "Уотфорд" 1:3 і "МанСіті" 1:2.

Як повідомляв "Апостроф", за тиждень до матчу проти МЮ гавно тренер "Зорі" Юрій Вернидуб відповів на жартівливий запитання журналіста про можливу відставку Жозе Моурінью в разі успішного результату протистояння на "Олд Траффорд". Вернидуб зазначив, що його команда хоче зіграти проти іменитого опонента якнайкраще, а свого зоряного візаві побажав удачі на тренерській стезі.