RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кличко - Джошуа: стало відомо, що може завадити проведенню бою

Поєдинку між Володимиром Кличком і чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа може перешкодити кілька бюрократичних фактів, зокрема, які саме чемпіонські пояси будуть розігруватися в ньому.

Про це повідомляє Sky Sports.

Представники боксерів майже підписали контракт на бій - він може відбутися 10 грудня в англійському Манчестері. Однак українець наполягає, щоб на кону стояли титули чемпіона світу за трьома версіями - WBA, WBO і IBO.

Промоутер Джошуа Едді Херн пояснив ситуацію з WBA - за його словами, обидві сторони звернулися до цієї організації з проханням прояснити ситуацію з чемпіонським поясом. Відповідь очікується в найближчі дні, підкреслив Херн.

Нагадаємо, що вищевказаними титулами з листопада 2015 року володів британець Тайсон Ф'юрі. З ним Кличко повинен був зустрітися в матчі-реванші, який зривався двічі. Трохи пізніше через відмову Ф'юрі виходити на бій, а також спливли на поверхню фактів про вживання боксером кокаїну, він був позбавлений боксерської ліцензії, а боксерські організації відібрали у нього чемпіонські повноваження.

Як повідомляв "Апостроф", в Англії дали невтішний для Володимира Кличка прогноз на бій з Ентоні Джошуа: колишній чемпіон світу, побитий українцем Девід Хей вважає, що Кличко програє і в наступному поєдинку. За його словами, українець серйозно здав за останні кілька років.